Poropadel2024

Toiminta

Poropadel tarjoaa kilpailuja, valmennusta, tapahtumia ja elämyksiä upean lajin parissa kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille! Tutustu toimintaan tarkemmin tällä sivulla.

Tapahtumakalenterin löydät täältä.

Toimintaa kaiken tasoisille pelaajille

Juniorit

Kilpailu-, akatemia- ja harrastetoimintaa monenikäisille lapsille ja nuorille. Lue lisää!

Kilpailutoiminta

Members Only -tapahtumat, kuukausiturnaukset ja junnujen kisat.

Aikuisten harraste

Yhteisömme tunnelma on rento ja kaikille löytyy oman tasoista peliseuraa.

Juniorit

Valmennusryhmät

Juniorit harjoittelevat laadukkaassa valmennuksessa Padel Unon huippulaatuisilla kentillä Hiukkavaarassa ja Limingantullissa.

Jatkavat harjoitusryhmät starttaavat aina alkuvuodesta ja syyskuussa. Ryhmien aloittamisesta tiedotetaan yleisesti somessa (Instagram) ja Poropadelin jäsenten WhatsApp-ryhmissä. 

Kiinnostuksen harjoitusryhmää kohtaan voi ilmaista rohkeasti myös kesken kauden: ryhmä toteutuu aina kun sellainen pystytään kasaamaan. Kokoa vaikka oma porukka kavereista! Juniorivalmennuksen hinta on n. 15 € / kerta.

Leirit

Seura järjestää junioreille kesäleirejä. Lisätietoa kesän 2024 leiristä/leireistä seuran Instagram-sivulla!

Mixingit

Joka kuukauden 1. lauantaina pelataan juniorimixing klo 10-12 Padel Uno Limingantullissa. Huomaathan, että samaan aikaan pelataan Unon aikuisten sekaparimixing – lapset ja vanhemmat voivat pelata yhtäaikaa!

Tapahtuma on suunnattu 8-15 -vuotiaille junioreille. Ilmoittautuminen suoraan p. 044 236 1413. Hinta 10 € / junnu.

 

Kiinnostuitko?

Voit olla yhteydessä Heikkiin kaikissa junioritoimintaan liittyvissä kysymyksissä.

Heikki Hellsten
jäsen, valmennus- ja junioritoiminta
heikki@poropadel.com

Kilpailutoiminta

Padelliiton alaiset kilpailut

Poropadel hakee järjestettäväkseen kilpailuja kotikentilleen, ja lisäksi Poropadelin jäsenet osallistuvat moniin eri turnauksiin ja osakilpailuihin ympäri Suomen. Poropaitoja voi myös bongata monilta eri sarjatasoilta! Jokainen on vapaa ilmoittautumaan ja osallistumaan omalle tasolleen sopiviin kilpailuihin. Apua tasonmääritykseen saat esim.  Poropadelin valmentajilta. Padelliiton kilpailukalenterin löydät täältä: https://www.padelution.com/suomen-padelliitto

Sarjapadel

Poropadel osallistuu myös Padelliiton Sarjapadeltoimintaan neljällä eri joukkueella: miehet 1, miehet 2, naiset 1 ja naiset 2. Sarjapadel on Suomen Padelliiton järjestämä seurajoukkueiden välinen kilpailusarja. Sarjapadelia on pelattu vuodesta 2021 lähtien ja kausi 2024 on järjestyksessään kolmas kokonainen sarjakausi.

Joukkueet harjoittelevat yhdessä ja matkustavat turnauspäivä varten eri paikkakunnille. Sarjakausi päättyy aina syksyisin ja alkaa vuodenvaihteen jälkeen. Joukkueiden välinen kilpailusarja on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi koko Suomen suosituimmista kilpailumuodoista. Sarjakaudelle 2024 mukaan on ilmoittautunut yhteensä huimat 183 joukkuetta 59:stä eri seurasta. Lisätietoa Sarjapadelista löydät Padelliiton sivuilta.

Aikuisten harraste

Vakiotapahtumat

Jäsenille on vuosittain tarjolla neljä huikeaa päätapahtumaa pelien merkeissä:

  • Mexican Night maaliskuussa
  • Yötön Yö kesäkuussa
  • Oktoberfest lokakuussa
  • Pikkujoulut joulukuussa
 

Peliseura

Kaikilla jäsenillä on mahdollisuus etsiä pelikavereita Poropadelin laajoista WhatsApp-ryhmistä. Sinut liitetään ryhmiin liittyessäsi jäseneksi.

 

Naisjäsenet

Seuran naisjäsenille on tarjolla omia peli- ja valmennustapahtumia pitkin vuotta! 

Nämäkin tapahtumat löydät tapahtumakalenterista! Naisilla on myös oma Poropadel Ladies WhatsApp -ryhmä, josta on helppo löytää niin peliseuraa kuin tuuraajia harjoitus- ja pelivuoroillekin.

Kiinnostuitko tapahtumista? Laita meille viestiä ja tule mukaan: sanna@poropadel.com ja/tai miia@poropadel.com