Poropadel2024

Jäsenedut

Poropadel tarjoaa padelin ympärille kietoutuvan yhteisön ja elämyksiä upean lajin parissa. 

Seuran jäsenenä pääset osaksi huippuyhteisöä ja mukaan seuran Members Only -tapahtumiin. Peliseuraryhmistämme löydät puolestaan aina tasoistasi peliseuraa.

Liittyessäsi saat laadukkaan Poropadel-pelipaidan, jota voit kantaa ylpeydellä niin kotikentillä kuin maailmallakin. Lisäksi ulottuvillasi ovat kumppaneidemme edut, joista voit lukea lisää alta.

Kumppaneiden edut

  • Liittymisetuna uusille jäsenille 1,5 h arkipäiväpelivuoro (ma-pe klo 6-15 ja 21-24 välillä)
  • Arkipäiväpelivuorot (ma-pe klo 6-15 ja 21-24 välillä) edullisesti 24 €/h
  • 10 % alennus padelshopin tuotteista, sis. mailat
  • 10 % alennus yksityisvalmennuksista arkisin (ma-pe klo 6-15)

Poropadel on Suomen parhaiten palvelevan padeltarvikeliike Padelkunkun yhteistyökumppani. Jäsenalennukset kattavat lähes koko valikoiman, poislukien outlet-tuotteet sekä erikoisalennuksessa olevat tuotteet. Alennuskoodit löydät Poropadelin jäsenten virallisesta WhatsApp-ryhmästä.

Poropadelin jäsenenä saat 10 % alennuksen kaikista Tuiran Fysion tarjoamista hoidoista! Tuiran Fysio toteuttaa fysioterapia-, osteopatia-, hieronta- ja kuntoutuspalveluita Oulun seudulla yli 30 ammattilaisen voimin. Jäsenetu voimassa jäsenkorttia Suomisportista näyttämällä.

Poropadelin jäsenet saavat legendaarisesta Urheilu-Ulapasta 15 % alennuksen pyöristä ja 20 % alennuksen pyörien varaosista. Yritys sijaitsee Itä-Patelassa. Jäsenetu voimassa jäsenkorttia Suomisportista näyttämällä.

Olisko kiva pelata kivuitta ja kevein jaloin? Liikkeellä Oulu tuottaa fysioterapia- ja hyvinvointipalveluja ammattitaidolla uusinta tietoa päivittäen, asiakasta kuunnellen ja arvostaen. Jäsenetuna kaikista hoidoista 10 % alennus. Jäsenetu voimassa jäsenkorttia Suomisportista näyttämällä.

Poropadelin jäsenet saavat Merikosken taskussa sijaitsevasta thai-ravintolasta 10 % alennuksen päivällishinnoista (ei koske lounashintoja, voimassa iltaisin ja viikonloppuisin). Jäsenetu voimassa jäsenkorttia Suomisportista näyttämällä.

Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. Original Sokos Hotel Arinan yhteydessä oleva VENN tukee Poropadelin tapahtumia.