PoroPadel

Oulussa tapahtuu

Keräämme tälle sivulle tietoa merkittävistä yleisesti saatavilla olevista seuramme tapahtumista. Järjestämme lisäksi kuukausittain tapahtumia pelkästään jäsenillemme.

JUNIOR ACADEMY KEVÄT 2023

Keväällä harjoittelemme tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin viikottaisessa kausiharjoittelussa kahdessa eri lokaatiossa. Kausi sisältää yhteensä noin 13 harjoituskertaa per ryhmä. 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Suomisportissa.

Poropadel Junior Academy KEVÄT 2022

7-15 -vuotiaat Juniorit ottavat Padel Club Hiukkavaaran hallin haltuun helmikuun ja toukokuun välillä tiistaisin ja torstaisin järjestettävässä Junior Academyssä. Kauden aikana käymme läpi padelin perusteet: peruslyönnit, syöttö, volleyt, lobi, lasin kautta lyöminen ja ilmasta lyöminen. 

Lisäksi harjoitellaan kentällä sijoittumista sekä peli-ideaa ja jokaisella kerralla myös pelataan hieman. Tämä kaikki tietysti junioreille sopivalla tavalla. Harjoitteet mukautetaan taitotason mukaan, aiempaa padel-kokemusta ei tarvitse olla, joskaan siitä ei ole haittaakaan. Kausi koostuu yhteensä 12:sta harjoituskerrasta. Yhden harjoituskerran kesto on 1,5 tuntia. Kauden hinta on 199€. Muutamia hajapaikkoja jäljellä, ota yhteyttä mikäli huippuvalmennus kiinnostaa!

Poropadel Junior Academy 2-30.11.2021

6-11 vuotiaat Juniorit ottavat Padel Club Hiukkavaaran hallin haltuun 2-30.11.2021 järjestettävässä Junior Academyssä. Kurssin aikana käymme läpi padelin perusteet: peruslyönnit, syöttö, volleyt, lobi, lasin kautta lyöminen ja ilmasta lyöminen. Lisäksi harjoitellaan kentällä sijoittumista sekä peli-ideaa ja jokaisella kerralla myös pelataan hieman. Tämä kaikki tietysti junioreille sopivalla tavalla. Harjoitteet mukautetaan taitotason mukaan, aiempaa padel-kokemusta ei tarvitse olla, joskaan siitä ei ole haittaakaan. (ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT)

Poropadel ry:n Pikkujoulut 18.12.2021

Huikea pikkujoulujuhla- ja turnaus tulossa. Luvassa jälleen taatut kansainvälisen tason järjestelyt ja pohjoisen leppoisa pelitaso.  

Lisää infoa jäsenille tulossa 1.12.2021. Jos et ole vielä jäsen, LIITY NYT!

Poropadel Test Drive Tournament 1-2.11.2021

Järjestimme jälleen maailmanluokan järjestelyin C-tason kutsuturnauksen 1.-2.10.2021 upouudella Hiukkavaaran Padel Clubilla Oulussa. Sponsorihankintaosasto teki huikeaa työtä ja nautimme padelin lomassa hyvistä juomista ja ruoista sekä pelataan yli tuhannen euron arvoisista palkinnoista. Somesta löydät kuvakattauksen turnauksesta.

Poropadel Nightless Night 18-19.6.2021

Järjestimme maailmanluokan järjestelyin C-tason kutsuturnauksen 18.-19.6.2021 Nallisportin ulkokentillä Oulussa. Sponsorihankintaosasto teki huikeaa työtä ja nautimme padelin lomassa hyvistä juomista ja ruoista sekä pelasimme yli tuhannen euron arvoisista palkinnoista. Somesta löydät kuvakattauksen turnauksesta.